Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde 2. Geleneksel Çocuk Eğlencesi ve Oyunları Şenliği düzenlendi. Zafer Meydanında gerçekleştirilen şenlikte geleneksel çocuk oyunları oynandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu doyasıya yaşandı. Çocuklar, tiyatro oyunları, atölye çalışmaları ve sahne gösterileriyle eğlendi.

Afyonkarahisar Belediyesi, Büyük Taarruz Zaferi’nin 101. Yılı kutlamaları kapsamında farklı etkinlikleri vatandaşlar ile buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen Hacivat Karagöz tiyatro oyunu, dans gösterileri, bubble show, kukla gösterileri, eğlenceli ve eğitici atölye çalışmaları ile sahne gösterilerine yoğun katılım oldu. Hem ebeveynler hem de çocukları unutulmaz anlar yaşayarak şenliğin tadını çıkardı. Kukla gösterileri ise büyük bir ilgiyle karşılandı. Renkli kostümleriyle sahneye çıkan kuklalar, çocukları kahkaha dolu anlara sürükledi. Afyonkarahisar Belediyesince ücretsiz sunulan pamuk şekeri ve mısır ikramlarının da olduğu etkinlik sonunda çocuklara Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in tensipleri ile çeşitli hediyeler verildi. 

Şenliğe Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in yanı sıra AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cem Kasapoğlu ile birlikte katıldı.

ŞENLİK 6 FARKLI NOKTADA DAHA YAPILACAK

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, etkinlikte yaptığı konuşmada çocukların mutluluğunu ve eğlencesini önemsediklerini belirterek; “Kültür ve Turizm Bakanlığımızın katkıları ile bu yıl ikincisini gerçekleştiriyoruz. Bakanlığımıza da buradan teşekkür ediyorum. Değerli yavrularımızın yüzündeki tebessüm bizim için çok değerli. Buna vesile olabiliyorsak ne mutlu bize. Bu etkinlikle onlara unutulmaz bir gün yaşatmak istedik. İnşallah bu programı şehrimizde 6 farklı noktada tekrar yapmayı düşünüyoruz. Sizleri çok seviyoruz. Eğlenerek öğrenmenizi istiyoruz. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi. >>ODAK HABER MERKEZİ

 

Okumuş: Alzheimer'dan korunmak için onu tanıyın! Okumuş: Alzheimer'dan korunmak için onu tanıyın!

 

 

#odakgazetesi #afyonkarahisar #güncel #afyonhaber #mehmetzeybek #eğlence #geleneksel #şenlik 

Editör: TE Bilisim