Gurbetçi Festivali’nde, gün boyunca yer alan farklı etkinliklerin düzenlenmesinden sonra eğlence konserlerle hız kesmeden devam edecek. 26 Temmuz Cuma günü başlayacak olan konserler, 4 Ağustos Pazar Ahmet Şafak konseri ile son bulacak.Festivalde Türkiye’nin sevilen sanatçıları Manuş Baba, Özlem Özdil, Uğur Işılak ve Ahmet Şafak'ın yanı sıra birçok yerel sanatçı da sahne alacak.

Gurbetçi (Manşet)

YAZA RENK KATACAK

Festival, sadece müzikle sınırlı kalmayacak. Çocuklar ve yetişkinler için çeşitli etkinlikler, eğlenceli aktiviteler, sergiler ve lezzet durakları da festival alanında yer alacak. Hem gurbetçi vatandaşlar hem de Emirdağlılar için kültürel zenginlikleri yaşatacak birçok etkinlik düzenlenecek. Ailelerin birlikte keyifli vakit geçirebileceği, dostlukların pekişeceği ve yeni anıların birikeceği bu festival, toplumsal bağlarımızı da güçlendirecek.Her sene olduğu gibi bu sene de yaza damga vuran bir festival olacağını belirten Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Yaza renk katacak 17. Gurbetçi Festivalimiz için geri sayım başladı. 26 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında yapılacak Gurbetçi Festivali için hazırmısınız" ifadelerine yer verdi.

Gurbetçi (Manşet)-1

Kaymakam Yasin Akgül, Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz’ı kabul etti! Kaymakam Yasin Akgül, Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz’ı kabul etti!

Manus Baba Konseri 73715 Removebg Preview

Kaynak: FATMA SEDA CAN