Yerel yönetim olarak eğitime her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyleyen Dişli Belediye Başkanı Ahmet Mert, 2024-2025 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temennisinde bulundu. Okul ziyaretleri sırasında öğrencilere hitap eden Başkan Mert, öğrencilerin ülkenin aydınlık geleceği olduğunu ifade ederek, disiplinli ve azimli çalışmaların başarıya ulaşmada en önemli etken olduğunu söyledi. Başkan Mert, öğretmenlerle de bir araya gelerek, eğitimin bir milletin en önemli gücü olduğunu ve öğretmenlerin bu gücün mimarları olduklarını dile getirdi.

Tuğgeneral Fatih Dağlı'dan Emniyet Müdürü Mahmut Ay'a İade-i Ziyaret Tuğgeneral Fatih Dağlı'dan Emniyet Müdürü Mahmut Ay'a İade-i Ziyaret

“EĞİTİME DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Mert, belediye olarak okulların ihtiyaçlarını karşılamada ellerinden geleni yapacaklarının altını çizdi. Dişli Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemine girerken okullara çeşitli malzeme yardımlarında bulunarak, okulların fiziki koşullarını iyileştirmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor. Başkan Ahmet Mert, öğrencilere başarılar dilerken, ailelere de çağrıda bulunarak çocuklarının eğitim süreçlerine destek olmalarını istedi. Ziyaretlerin sonunda Başkan Mert, öğretmenler ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi, okullara başarı dolu bir eğitim yılı dileklerinde bulundu.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN