Zafer Müzesi gezisine, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın yanı sıra, Afyonkarahisar Vali Yardımcıları Mehmet Keklik, Betül Büyükkılıç, Fatih Topuz, Uğur Kolsuz, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, MHP Milletvekili Mehmet Taytak, İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, Başsavcı Fatih Karabacak, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş katıldı.

Vali Yiğitbaşı ve eşlik eden protokol üyeleri, müzede devam eden çalışmalar hakkında bilgilendirildi. Vali, müzenin 1 Ağustos'ta ziyaretçilere kapılarını açacağı müjdesini verdi.

Ziyarete katılanlar arasında Afyonkarahisar Vali Yardımcıları, AK Parti, MHP ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri ile yerel yönetim ve eğitim kurumlarının üst düzey yetkilileri yer aldı.

Kadınlar Emirdağ Kültür Evi’nde Hem Üretiyor Hem Sosyalleşiyor Kadınlar Emirdağ Kültür Evi’nde Hem Üretiyor Hem Sosyalleşiyor

Afyonkarahisar halkı, yaklaşan açılışa büyük bir heyecanla hazırlanıyor, çünkü müze, kentin tarihindeki zaferleri ve zengin kültürel mirasını keşfetmek için benzersiz bir fırsat sunacak.

Editör: Cemile Kaytan