Karaaslan ve Milletvekilleri yerinde inceledi! Karaaslan ve Milletvekilleri yerinde inceledi!

Afyonkarahisar’ın turizm tanıtımı, Avrupa Seyahat Komisyonu'nun (European Travel Commission) resmi sosyal medya hesabı olan Visit Europe’da geniş yer buldu. Şehir, bu prestijli hesapta paylaşılan birbirinden güzel fotoğraflarla tanıtıldı.

G Vdru8B W M A A Y P Qb

VİSİT EUROPE PAYLAŞIMINDA NELER VARDI?

Visit Europe, Afyonkarahisar’ın “Peri Bacaları” olarak bilinen etkileyici kaya oluşumlarına dikkat çekti. Hesapta yer alan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Afyonkarahisar’ın Peri Bacaları olarak adlandırılan muhteşem kaya oluşumlarına ev sahipliği yaptığını biliyor musunuz? Ama hepsi bu değil! Şehirde ayrıca canlandırıcı kaplıcalar ve yerel Antep fıstığıyla yapılan leziz Türk lokumu da bulunuyor. Bu büyüyü deneyimlediniz mi?”

G Vdrtu R Ww A A6Xi G

TURİZM HAMLESİNİN ULUSLARARASI ETKİLERİ

Afyonkarahisar’ın turizm hamlesi, Çin Halk Cumhuriyeti’nden gelen seyahat acenteleri ile başlattığı işbirlikleri ve Avrupa’da aldığı tanıtım desteğiyle, şehrin uluslararası tanınırlığını artırıyor. Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı, Zafer Kalkınma Ajansı, TÜRSAB Dumlupınar BTK, Türk Hava Yolları ve ZAFTODER gibi kuruluşlarla yapılan işbirlikleri, Afyonkarahisar’ın dünya genelindeki görünürlüğünü güçlendiriyor.

G Vdrsgw X M A Ac7 D Z-1

Adsız-59

Kaynak: CEMİLE KAYTAN