Sihirli Annem dizisinin ünlü oyuncusu Damla Ersubaşı ve eski eşi Mustafa Can Keser arasındaki tartışma sosyal medyada yankı uyandırdı. İkilinin çocuklarının velayeti konusundaki anlaşmazlığı, kamuoyunun da dikkatini çekti.

Damla Ersubasi Ve Eski Esi Birbirine Girdi 17540549 5007 M

Ersubaşı'nın Kıbrıs Tatili Olay Yarattı

Damla Ersubaşı, kızlarını bir arkadaşına bırakarak Kıbrıs'a tatile gitmesiyle eski eşi Mustafa Can Keser'in tepkisini çekti. Keser, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Ersubaşı'ya ağır sözlerle yüklendi ve çocuklarının sahipsiz olmadığını belirtti.

Saccs

Mustafa Can Keser'den Sert Tepki

Mustafa Can Keser, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda, Ersubaşı'yı çocuklarına yeterince ilgi göstermemekle suçladı. Keser, "Benim kızlarım sahipsiz değil, kimsenin yanında kalamaz" diyerek, eski eşine sert ifadeler kullandı. Ayrıca, Ersubaşı'yı eskortluk ile itham etti.

Damla Ersubasi Ve Eski Esi Birbirine Girdi 17540549 1219 M

Damla Ersubaşı'dan Karşılık

Damla Ersubaşı, Keser'in iddialarına cevap vererek, "Cibiliyetsiz kaypak. Destur çekeceksin benim kızlarımın adını ağzına alırken" ifadelerini kullandı. Ersubaşı, Keser'in çocuklarına yönelik iddialarını reddetti ve eski eşine ağır sözlerle karşılık verdi.

Resmi gazete yayınlandı: 16 ilin valisi değişti! Resmi gazete yayınlandı: 16 ilin valisi değişti!

Wedwefwe

Mustafa Can Keser'in Açıklamaları

Keser, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Senin derdin hiçbir zaman kızlarımız olmadı. Umurunda bile değiller. Ben varken kızlarımı kimseye bırakamazsın" ifadelerini kullandı. Kendisinin silahlı koruma ile gezmesini gerekçe göstererek, çocuklarının güvenliğinden şüphe ettiğini belirtti.

Damla Ersubaşı'nın Cevabı

Ersubaşı, Keser'in suçlamalarına karşılık, "Senin gibi kaypak maalesef iki kızımın babası oldu. Kızlarımın hatırına susayım dedim ama sen hala kendince bir güç savaşında olduğun için yalandan yere bile olsa kızlarımın annesi demediğin için park babası ben de susmayacağım" dedi.

Ekran Goruntusu 2024 05 31 084136 Czqm

Geçmişte Yaşananlar

Şubat ayında bir programa konuk olan Damla Ersubaşı, eski eşiyle yaşadığı zorlukları anlatmıştı. Ersubaşı, "Evlendiğimizde ben 3 aylık hamileydim. Eski eşim öfkesini yenemiyordu, sorunlarımızı aşamıyorduk. Konuşup düzeltemediğimiz şeyler oldu. Beni aldattı ve yakaladım" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: FATMA SEDA CAN