Edinilen bilgilere göre, Çobanlar Mahallesi’nde yaşayan H.P. isimli vatandaş, kimliği belirsiz şahıslar tarafından hem parası gasp edilerek hem de üzerine benzin dökülmek suretiyle yakılmaya çalışıldığını belirterek güvenlik güçlerine başvurdu. Olayla ilgili harekete geçen Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kısa sürede geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Yapılan araştırmalar sonucu M.E.K. ve A.A. isimli şüpheliler Nazilli’nin Çobanlar Mahallesi’nde, F.İ. ve C.G. ise Sultanhisar ilçesine bağlı Demirhan Mahallesi’nde kıskıvrak yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerden F.İ. ve C.G., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. M.E.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, A.A.’nın işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Gençler arasında çıkan bıçaklı kavga kanlı bitti! Gençler arasında çıkan bıçaklı kavga kanlı bitti!

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA