Mission Impossible serisinin yıldızı Tom Cruise, Oxfordshire'da gerçekleştirilen çekimlerde bir kez daha sınırları zorladı. Tom Cruise, 62 yaşında olmasına rağmen sarı bir Stearman çift kanatlı uçak altında tehlikeli bir sahneyle dikkatleri üzerine çekti.

Esai Morales de sette Tom Cruise’a eşlik etti. Morales, serinin kötü karakteri Gabriel rolünde yer alıyor. Uçak ters döndüğünde Tom Cruise'un uçağın kenarına asılı kaldığı anlar, izleyenlerin nefesini kesti. 1994'ten beri pilot lisansına sahip olan Tom Cruise, bu tehlikeli sahneyi büyük bir ustalıkla gerçekleştirdi.

Mission Impossible Sahnelerini Ceken Tom Cruise 17527433 2261 M

Tom Cruise’un Kıyafet Seçimi

Tom Cruise, çekimler sırasında kahverengi deri ceket, beyaz tişört ve koruyucu gözlükler giydi. Uçağı tamamen yeşil giyinmiş bir ekip üyesi uçurdu.

Daha önce Longcross Stüdyoları ve Londra'nın çeşitli yerlerinde yapılan çekimlerin ardından, Derbyshire, Surrey ve merkezi Londra'da da sahneler çekildi. Filmin yapımı çeşitli nedenlerle birkaç kez durdu ve yeniden başladı. Planlanan vizyon tarihi ise 23 Mayıs 2025 olarak belirlendi.

Tommm

Tom Cruise’un yanı sıra filmde Simon Pegg, Ving Rhames, Hayley Atwell, Pom Klementieff ve Vanessa Kirby gibi ünlü isimler de yer alacak.

Önceki Filmin Gişe Performansı

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, Tom Cruise'un çabalarına rağmen gişede beklenen performansı gösteremedi. Oppenheimer filmi, gişede Mission: Impossible'dan neredeyse 400 milyon dolar daha fazla hasılat elde etti.

Serinin Geçmişi

1996'da başlayan Mission: Impossible film serisi, 1966 tarihli aynı adlı televizyon dizisine dayanıyor ve bugüne kadar büyük bir hayran kitlesi oluşturdu.

2024-YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı! 2024-YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı!

Kaynak: FATMA SEDA CAN