İş arayan adaylara müjde! Yeni istihdam alanları yaratılıyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Cankaya Belediyesi Is Garantisi Sunuyor Bu Kurslara Katilanin Isi Hazir 640X331

Lise diploması olan yaşadı! KPSS puanıyla kamu personeli alımı başlıyor: İşte aranan şartlar Lise diploması olan yaşadı! KPSS puanıyla kamu personeli alımı başlıyor: İşte aranan şartlar

ÇANKAYA BELEDİYESİ İŞ FIRSATLARI

Çankaya Belediyesi İş ve İstihdam Merkezi tarafından yapılan istihdam garantili eğitimler son hızıyla devam ediyor. Merkezde iki farklı meslek grubu için kurs açılmasına karar verildi. Belediye ve Türkiye Aşçılar Federasyonu arasında yapılan anlaşmaya göre teorik ve pratik anlamda toplam 356 saat sürmesi planlanan kat hizmetleri ve 144 saat sürmesi planlanan bulaşıkhane görevlisi eğitimi yapılacak.

Cankaya Belediyesi Is Garantisi Sunuyor Bu Kurslara Katilanin Isi Hazir

Eğitimi tamamlayan adaylar Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaya sahip olacak. Ücretsiz olarak verilecek eğitimde kat hizmetleri için 20, bulaşıkhane görevlisi için 15 kişi kontenjan olacak. Eğitim sonrasında yeterliliği olan adaylar özel sektörlerde istihdam fırsatı yakalayacak. Adayların başvurularını şahsen yapmaları gerekiyor ve başvuru yapacak adayların kat hizmetleri eğitiminde 18-35 yaş, bulaşıkhane görevlisi hizmetlerinde 18-40 yaş aralığında olması gerekiyor. Başvurular Belediye İş ve İstihdam Merkezi Ziya Gökalp Caddesi No 11 B2 Blok Kat 6 adresine şahsen yapılabilecek. Eğitimlerle ilgili detaylı bilgi için 0312 458 89 00- dahili 3750-3751-3755 numaralarına ulaşım sağlayabilirsiniz. 

Kaynak: FATMA SEDA CAN