İŞKUR çok sayıda çağrı merkezi elemanı alacak! Yüksek maaş detayına dikkat İŞKUR çok sayıda çağrı merkezi elemanı alacak! Yüksek maaş detayına dikkat

En az lise mezunu olmayı gerektiren memur alım başvuruları halen kabul edilmektedir. 2024/2’de memur atamasına kimler başvurabilir? Tüm ayrıntılara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

Lise Diplomasi Olan Yasadi K P S S Puaniyla Kamu Personeli Alimi Basliyor Iste Aranan Sartlar 640X331

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ KAMU PERSONEL ALIMLARI BAŞLADI

Kamuya sözleşmeli güncel memur personel alımı başvuruları 3 branşta devam etmekte. KPSS taban puan şartı aranmazken, bazı pozisyonlar için KPSS 70 puan şartı aranmaktadır. Başvuru koşulları ise şu şekildedir; Devlet Memurları Kanununda bulunan koşulları bulundurmak. Bu kapsamda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, erkek adayların askerlikle ilişiği bulunmaması gerekmektedir. 2022 senesi lise, önlisans ve lisans mezuniyetleri istenmektedir. Herhangi bir SGK’dan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olma koşulları aranıyor. Başvuru özellikleri ise şu şekildedir: 6 Büro Personeli (Kadın/Erkek) alımı için İşletme, İktisat, Maliye, İşletme Maliye, Maliye Muhasebe, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler lisans programlarının birinden mezun olmak.

Lise Diplomasi Olan Yasadi Kpss Puaniyla Kamu Personeli Alimi Basliyor Iste Aranan Sartlar

1 Sağlık Teknikeri (Kadın/Erkek) alımı için Ağız ve Diş Sağlığı Önlisans programından mezun olmak. KPSS 70.

1 Sağlık Teknikeri (Kadın/Erkek) alımı için Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Önlisans programlarının birinden mezun olmak. KPSS 70.

12 Temizlik Görevlisi (6 Kadın) (6 Erkek) alımı için lise mezunu olmak. KPSS taban puan koşulu bulunmuyor.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde memurluk başvuru ve işlemleri yalnızca e-devlet şifreniz kullanılarak çevrimiçi şekilde yapılacak. Adaylar 8.07.2024 tarihine kadar başvuruda bulunabilirler.

Kaynak: GAMZE KOÇAK