Toplantıda şehir trafiğini rahatlatmak amacıyla otobüs ve minibüs yollarını ayırarak bazı noktalarda deneme yaptıklarını duyurdu.

Başkan Köksal, şehir içi ulaşımı kolaylaştırmak için yapılan çalışmalardan bahsederek, "Kadınana Caddesi’nin tek yönden çift yöne dönüştürülmesi ile ilgili proje tamamlanmıştır," dedi. Bu proje ile caddede trafik akışının daha düzenli hale gelmesi hedefleniyor.

Akıllı Kavşak Denemeleri

31415446 708A 4C9E 876E 492973Cf77F3

Alternatif yol ve caddelerde akıllı kavşak denemeleri yapıldığını belirten Köksal, "Bu denemeler sayesinde trafik yoğunluğunu azaltmayı amaçlıyoruz," ifadelerini kullandı. Akıllı kavşaklar, trafik ışıklarının daha etkin kullanılmasını sağlıyor.

Otobüs ve Minibüs Yolları

Başkan Köksal, otobüs ve minibüs yolları uygulamasıyla bazı caddelerde yoğunluğu azaltmayı hedeflediklerini belirtti. "Denemelerimiz devam ediyor," diyen Köksal, bu uygulamanın trafik sorununu çözmeye yönelik önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Selçuklu Mahallesi'ndeki Koku Sorunu Çözüldü

Selçuklu Mahallesi’nde ana kolektör hattında oluşan göçük nedeniyle meydana gelen koku sorununu çözdüklerini açıklayan Köksal, "Bu sorun artık vatandaşlarımızı rahatsız etmeyecek," dedi.

Kadın Voleybol Takımı Kuruldu

Kadınlar Emirdağ Kültür Evi’nde Hem Üretiyor Hem Sosyalleşiyor Kadınlar Emirdağ Kültür Evi’nde Hem Üretiyor Hem Sosyalleşiyor

Başkan Köksal, "Kadın voleybol takımımızı kurduk ve federasyona başvurumuzu yaptık. 2. Ligde takımımızı izleyeceğiz," diyerek, kadın sporculara verdikleri desteği vurguladı.

Afyonspor ile İş Birliği

Afyonspor ile iş adamlarıyla ciddi görüşmeler yaptıklarını belirten Köksal, "Zorda olan takımımıza destek olmak için gayret ediyoruz," ifadelerini kullandı. Bu iş birliği ile Afyonspor'un güçlenmesi hedefleniyor.

Ekonomik ve Sosyal Destekler

E36F1Cd3 Ffa4 4Ce3 8C8C A0214B171C3C

Yüntaş Şirketi Borç Ödemesi

Köksal, Yüntaş şirketinin 24 milyon borcunu ödediklerini ve 7 milyonluk emekli olup hakkını alamayan personelin alacaklarını kapattıklarını belirtti.

Afşar Soda Anlaşması

Afşar Soda ile yapılan anlaşma sonucunda, Avşar Madensuyunu 10 TL’den halka sunduklarını açıklayan Köksal, "Bu anlaşma ile vatandaşlarımıza uygun fiyatlı maden suyu temin ediyoruz," dedi.

Devrane Park Kafesi

Devrane Park Kafesi’nin Emekliler Lokali olarak hizmet vereceğini duyuran Köksal, "Bu mekan emeklilerimizin buluşma noktası olacak," ifadelerini kullandı.

Zafer Kart Isınma Yardımı

Zafer Kart ile ısınma yardımı başlattıklarını belirten Köksal, "Eylül ya da Ekim ayı meclis toplantısında bu konuyu görüşeceğiz," dedi.

Süt Desteği

Yeni yılda süt desteğine başlayacaklarını açıklayan Köksal, "Bu destek ile çocuklarımızın sağlıklı beslenmesine katkıda bulunacağız," dedi.

Detaylar Geliyor...

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ