Böcek ve gizli kamera arayan emekli asker Armağan ZEREN ifadesinde, ‘Güvenlik araması karşılığında Yüntaş firmasına danışmanlık hizmet bedeli adı altında 66.000 TL bedelli bir fatura kestik’ demişti.  Haberimizin ardından Köksal’ın 66 Bin TL’yi cebinden mi yoksa belediye bütçesinden mi ödediği merak konusu olmuştu.

BİR TEPKİDE MAKAM ODASINA

Belediye Meclisinde ‘Makam odasının tadilatını kendi cebinden yaptırdım’ diyen Başkan Köksal’ın, yeni makam odasındaki tadilat sonrası yaptığı harcamalar dikkat çekti. Sosyal medya üzerinden belediyenin yeni makam odasına tepki yağdı. Vatandaşlar, “Belediyenin yeni makam odasındaki tadilat sonrası… Sadece makam masası ve dolabı 265.000 TL tüm tadilatın gerisini varın siz düşünün” yazdı.

TEPKİLİ O PAYLAŞIM;

2Fe16D67 Af7B 4706 9A53 6F6A577A4383

İŞTE MAKAM TAKIMININ FİYATI 

Paylaşımın ardından sadece makam masası ve dolabının 265 bin olması diğer vatandaşların da tepkisine neden oldu. ODAK’a konuşan vatandaşlar, masrafların kim tarafından ödendiğini sorgularken, belediye başkanının kişisel konforu için mi belediye bütçesini kullandığını dile getirdiler. Vatandaşlar, “Bunun faturasını kim ödedi? Kendi ödediyse kanıtlasın. Burcu Başkan bir masaya bu kadar masraf yaptıysa odanın tamamına ne kadar harcama yaptı?” dediler.

İlerleyen günlerde Afyonkarahisar Belediyesinin bu konu ile ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Kaynak: ODAK ÖZEL HABER