Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın ev sahipliğinde düzenlenen bu özel gösteri, tiyatro dünyasının usta isimleri, sanatseverlerle bir araya geldi. Başkanımız Burcu Köksal, sanatın ve kültürel etkinliklerin şehrimizin sosyal hayatına kattığı değeri daha vurguladı.

Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Çetinöz, Belediye Meclis Üyelerimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin büyüleyici performansına tanık olan izleyiciler, gecenin sonunda ayakta alkışlayarak sanatçılara olan sevgilerini ve hayranlıklarını gösterdi. Bu unutulmaz gece, Afyonkarahisar’ın kültürel hafızasında uzun süre yer edecek bir etkinlik olarak hafızalara kazındı. Başkan Köksal, yaptığı açıklamada bu tür etkinliklerin süreceğini ve şehrimizin sanata verdiği değerin artarak devam edeceğini belirtti.

7C76Fd5E E9Ec 450E A5Db A890981B9Bc0 31082024102158 3 1024 768

‘AFYONKARAHİSAR, KÜLTÜRÜN VE SANATIN ŞEHRİ OLACAK’

Afyon’da jandarma nefes aldırmıyor! Afyon’da jandarma nefes aldırmıyor!

Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burcu Köksal, Zafer Meydanı’nda Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin sahne aldığı “Hey Gidi Günler” isimli oyunun sonrasında önemli mesajlar verdi. Cumhuriyet’in kazanıldığı topraklarda, Türk milletinin Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yedi düvele meydan okuduğu bu anlamlı şehirde, Uygur kardeşleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkanımız Burcu Köksal, “Sevgili Süheyl ve Behzat Uygur’a hepiniz adına hoş geldiniz, şeref verdiniz demek istiyorum. İyi ki geldiniz, bu zafer akşamında, Zafer’in 102. yıldönümünde bizlerle birlikte oldunuz. Tiyatroyu Afyonkarahisarlı hemşerilerimle buluşturdunuz.” dedi.

Başkan Köksal, Afyonkarahisar’ın kültür ve sanat alanında da gelişmesi için verdiği sözleri tutmak adına çalıştığını belirterek, “Afyonkarahisarlı hemşerilerime bir söz verdim, Afyonkarahisar aynı zamanda kültürün ve sanatın da şehri olacak dedim. Bunun için elimden geldiğince bu sözü tutmak için çalışmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Cb27176D 0E93 4132 B5Ae 3Ba14Ed6801E 31082024102158 9 1024 768

Kaynak: CEMİLE KAYTAN