Kadınlar Emirdağ Kültür Evi’nde Hem Üretiyor Hem Sosyalleşiyor Kadınlar Emirdağ Kültür Evi’nde Hem Üretiyor Hem Sosyalleşiyor

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevine atanan Turgan Şahin’i hayırlı olsun ziyaretin de  bulundu. Gerçekleşen ziyaretin detaylarını AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanlığı sosyal medya hesabından paylaştı. Yapılan paylaşım da şu ifadelere ver verildi: “AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı AK Parti İl Başkanımız Turgay Şahin'e, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, daha güçlü ve müreffeh bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Bu önemli süreçte, birlik ve beraberlik içinde hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışacağımızdan eminiz” ifadelerini kullandı.

Turgay Şahin 33333öte yandan bu durum kamuoyunda bazı kesimlerce Karahan'ın görevde kalma cabası olarak yorumlandığı öğrenildi.

Turgay Şahinn

Kaynak: CEMİLE KAYTAN