Bolvadin - Çay Yolu Yıllardır Yapılmıyor, Vatandaşlar Tepkili Bolvadin - Çay Yolu Yıllardır Yapılmıyor, Vatandaşlar Tepkili

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde kadraja yansıyan görüntüler göklerin kızıl ve beyaz süsüne karşı köy muhtarının sorumsuzluğu böyle gözler önüne serdi.

Kemerkaya'da bayraklı tepe olarak bilinen bölgede daha önceden nakış nakış parke taşlarıyla tepeye işlenen Türk Bayrağı silüetinin deforme olması dikkatlerden kaçmadı. Bölge halkının Kemerkaya muhtarını defalarca uyarmasına rağmen deforme olmuş rengi solmuş bayrağın revize edilmediği öğrenildi. 15 Temmuz'un hain darbe girişiminin yıl dönümünde rengi solan bayrak silüetinin Kemerkaya Muhtarı Ali Kaplan tarafından yetkililere neden bildirilmediği merak konusu oldu.

Deforme olmuş bayrak silüeti sonrası manevi hassasiyeti olan bölge halkının  sorumsuzluk karşısında sessiz kalmadığı ve bir an evvel bayrağın gerçek renklerine uygun olarak yenilenmesini istedikleri öğrenildi.

Kemerkaya halkının sorunlarına kulak tıkadığı iddia edilen Muhtar Ali Kaplan'ın konuyla alakalı sessizliğini koruduğu öğrenildi. Söz konusu muhtarın yakın bir zaman önce 11.11 haberlerimiz konu olmuş ve Yedi Kapı Tabiat parkıyla alakalı talepleri de ilgili mercilere iletmemesi yönünde iddialarda  da adı geçmişti.

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL ÖZEL HABER