Zafer Meydanı’nda maç öncesi Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın talimatlarıyla düzenlenen etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.

İLİŞKİLERİMİZİ GELİŞTİRİYORUZ! İLİŞKİLERİMİZİ GELİŞTİRİYORUZ!

Belediye Başkanımız Burcu Köksal, yaptığı açıklamada,” bu meydan da cumhuriyetle Atatürk ile bayrakla bu ülkenin vatanın birliği bölünmez bütünlüğüyle sorunu olanlar hariç bütün hemşerilerim ile bir arada olmaktan son derece mutluyum. Bu memleketi cumhuriyeti Atatürk’e bayrağa bağlı, bu ülkenin bölünmez bütünlüğü,  bu vatanın birliği için canını ortaya koyacak insanlarla birlikte yöneteceğim. Ülkelerin sembolleri vardır. Amerikalılar kartalı, İspanyollar boğayı kendine sembol olarak seçmiştir. Türklerde tarih boyunca Bozkurt’u ulusal sembol olarak seçmişlerdir” dedi.

Konuşmasına devam Başkan Köksal Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ten bahsetti. Mustafa Kemal Atatürk’ün Bir dönem Türk paralarına Bozkurt işareti bastırdığını ifade etti. hepimiz siyasi görüşe bakılmak sızın ulusal sembolümüz olarak kabul edilen Bozkurt’umuzun nedeniyle futbolcumuza verilen cezayı kınıyorum” dedi.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN