Uyuşturucu kullanımının özellikle erken yaşlarda her geçen gün daha çok yaygınlaştığına dikkat çeken Karataş; aileler, sivil toplum kuruluşları, kamu kuruluşları ile vatandaşlara uyuşturucu ile mücadele konusunda büyük bir görev düştüğünü söyledi.

Karataş şunları ifade etti; “Hepimiz biliyoruz ki uyuşturucu madde kullanımı, toplum sağlığını, güvenliğini ve geleceğini tehdit ederek ülkemizin en büyük gücü olarak gördüğümüz gençlerimizi ve neslimizi hedef alan önemli bir toplumsal sorundur. Bağımlılıkta mücadeleden özellikle Afyonkarahisar’da asla vazgeçmemeli, eğitimli, üretken ve sosyal; zihinsel, ruhsal ve bedeni olarak da sağlıklı nesiller yetiştirmeye odaklanmalıyız.” dedi.

BAĞIMLILIK TOPLUMSAL BİR SORUNDUR

Bağımlılık; psikolojik, zihinsel ve fizyolojik etkileri itibarıyla bireysel bir sorun olmakla birlikte; sosyal ve toplumsal etkileri itibarıyla da bir halk sağlığı sorunudur” diyen Başkan Karataş, “Yaşadığımız çağ, içeriği, tarzı, öncelikleri, metodu, yol ve yordamı itibarıyla bağımlılık türlerini ve bağımlılık biçimlerini arttırmıştır. Geleneksel bağımlılık biçimlerinden olan madde bağımlılığına; çok karmaşık yönleriyle bir de teknoloji bağımlılığı eklenmiştir.” dedi.

Emekli Oranı Tarihi Zirvede: 6 İlde Emekliler Çalışanları Geçti! Emekli Oranı Tarihi Zirvede: 6 İlde Emekliler Çalışanları Geçti!

SAADET PARTİSİ AFYONKARAHİSAR’DA TÜM ÇALIŞMALARA DESTEK VERECEK

Karataş, “Genç nüfusu en büyük gücü olan ülkemizin bağımlılıkla mücadele konusunda daha duyarlı ve etkin olması elzemdir. Bağımlılığa sebep olan tüm nesne ve eylem biçimlerine ulaşmanın kolaylığı, bu konudaki mücadeleyi zorlaştırmaktadır. Buna rağmen mücadeleden vazgeçmemeli, büyük ve güçlü bir Türkiye için eğitimli, üretken ve sosyal; zihinsel, ruhsal ve bedeni olarak da sağlıklı nesiller yetiştirmeye odaklanmalıyız. Saadet Partisi olarak UMFED Afyonkarahisar İl Temsilciliğinin şehrimizde, ilçelerde ve köylerde yapacağı tüm çalışmalarda yanlarında olarak en büyük desteği vermenin gayretinde olacağız.” ifadelerini kullandı.

UMFED Afyonkarahisar İl Temsilcisi Tülay Şenel ise ev sahipliğinden dolayı Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş’a, Kadın Kolları Başkanı Meral Ünlü’ye ve yönetimine teşekkür ederek desteklerinin kıymetli olduğunu ifade etti.

Kaynak: SAFİYE KALENDER