Temmuz ayı boyunca, İş Bankası’nın düşük faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri sunan kredi kampanyaları büyük ilgi görüyor. Kişisel finansal ihtiyaçlar için uygun ödeme planlarıyla sunulan ihtiyaç kredileri, yaz döneminde artan nakit taleplerini karşılamak üzere tasarlandı. Elektronik alışverişlerden tatil planlarına, mobilya yenilemeden eğitim giderlerine kadar geniş bir yelpazede acil finansman ihtiyaçlarına çözüm sunuyor.

Türkiye'de 6 ayda verilen yatırım teşvik belgelerinde imalat sektörü başı çekti! Türkiye'de 6 ayda verilen yatırım teşvik belgelerinde imalat sektörü başı çekti!

Banka, 100.000 TL’ye varan kredi seçeneklerini hızlı ve kolay bir şekilde erişilebilir kılıyor. İş Bankası’nın mobil uygulamasını kullanarak veya kısa mesaj ile pratik adımlarla kredi başvurusu yapmak mümkün, böylece şube ziyaretine gerek kalmıyor.

İş Bankası’ndan 5.000 TL’lik Kredi Nasıl Temin Edilir?

İş Bankası’nın avantajlı ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyenler, cep telefonlarından kısa bir mesaj ile başvuruda bulunabilirler. Başvuru için, “NAKİT”, ardından T.C. kimlik numarası, istenilen kredi miktarı ve doğum tarihi bilgilerini boşluk bırakarak yazıp, 4402 numarasına göndermek yeterli olacaktır.

Onaylanan kredi başvuruları için ödeme detayları şu şekildedir:

  •   Kredi Miktarı: 5.000 TL
  •   Vade Süresi: 36 ay
  •   Aylık Faiz Oranı: %4,30
  •   Aylık Taksit Tutarı: 325,42 TL

Kaynak: GAMZE KOÇAK