Antalya Buyuksehir Belediyesi O Kadrolara Personel Alimi Yapacak Iste Aranan Sartlar 640X331

İş alımı yapılacak olan 6 iş yeri hekimi için aranan en önemli şart Antalya ilinde ikamet ediyor olmak. Antalya ilinde oturmayan kişilerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. İlgili bölümden mezun olmaları gerekir.

Sadece 500.000 TL’ye sıfır Hyundai Bayon! Böyle kampanya ne görüldü ne duyuldu Sadece 500.000 TL’ye sıfır Hyundai Bayon! Böyle kampanya ne görüldü ne duyuldu

Öte yandan erkek adayların askerlik ile herhangi bir ilişkileri bulunmamalıdır. Aranan bir diğer şart ise kesinlikle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktır. Eğer vatandaşlığınız yok ise başvurunuz kabul edilmeyecektir.

Başvuru İçin Hangi Belgeler Talep Edilir?

Antalya insan hakları bünyesinde çalışmak için başvuru yapacak adayların kesinlikle adli sicil kayıtlarının temiz olması gerekir. Başvuru yapmak için ilgili başvuru belgesini eksiksiz ve doğru şekilde doldurmanız önemlidir. İlgili mercilere giderek şahsen başvuru yapılması önerilir.

Antalya Buyuksehir Belediyesi O Kadrolara Personel Alimi Yapacak Iste Aranan Sartlar

Başvurular Nereye Yapılacak?

İş yeri hekimi olarak çalışmak için öncellikle “Yüksekalan Mah. Adnan Menderes Bulvarı Büyükşehir Hiz. Binası No:20 Muratpaşa/Antalya” adresine giderek şahsen başvuru yapılması oldukça önemlidir. Başvuru şartları için uygun görüşmeniz durumunda 15 gün içinde işe başlamanız için görüşmeler başlayacaktır.

Personel Alımı İçin Son Başvuru Günleri!

10 mayıs 2024 tarihinden itibaren son bulacak olan personel alımı için son başvuru süreci başladı. Başvuru yapacak adayların en kısa sürede adrese giderek gerekli formları doldurması gerekir.

Kaynak: AHMET SARLIK