452421312 351479634668022 6223784087434520718 N (1)Ziyarette Vali Yiğitbaşı, İdari İşler Başkanı, AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, MHP Milletvekili Mehmet Taytak ile birlikte Afyonkarahisar’da yapılması planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Karaaslan ve Milletvekilleri yerinde inceledi! Karaaslan ve Milletvekilleri yerinde inceledi!

Ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, “Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Sayın Hakkı Susmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyaretimizde İdari İşler Başkanımızla, AK Parti Milletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, MHP Milletvekilimiz Mehmet Taytak ile birlikte şehrimizle ilgili istişarelerde bulunduk. Sayın İdari İşler Başkanımıza nazik kabullerinden dolayı şükranlarımı arz ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Vali yiğitbaşı, İdari İşler Başkanı Hakkı Susmaz’a nazik kabullerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Gerçekleşen ziyaret günün anlam ve önemini taşıyan fotoğraf çekimi ile son buldu. 

Kaynak: CEMİLE KAYTAN