Mehmet Mühsürler, TV3'ün yayına başlamasıyla ilgili düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: "TV3 Medya Kuruluşunun ilimize değer katacağına inanıyorum. 01.09.2024 tarihi itibariyle uydudan test yayınlarına başlayan TV3'e en içten dileklerimle başarılar diliyorum." Mühsürler, TV3'ün Afyonkarahisar için önemli bir medya kuruluşu olacağına inandığını belirterek, kanalın şehrin tanıtımına ve gelişimine katkı sağlayacağını vurguladı.

AK Parti heyeti Vali Yiğitbaşı’nı ziyaret etti! AK Parti heyeti Vali Yiğitbaşı’nı ziyaret etti!

Whatsapp Görsel 2024 09 02 Saat 15.48.09 6Ceb1Eef

TV3'ten Büyük Beklentiler

Yayın hayatına başlayan TV3'ün, kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine ulaşacağını belirten Mühsürler, "Yeni yayın döneminde ciddi bir izleyici kitlesine ulaşacaklarını temenni ediyor, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Bu açıklamalarıyla, TV3'ün hem Afyonkarahisar hem de ülke genelinde geniş bir kitleye hitap etmesini beklediğini ifade etti.

Afyonkarahisar'ın Medya Alanındaki Gelişimi

Afyonkarahisar'ın medya alanında büyümesi ve gelişmesi açısından TV3'ün önemine dikkat çeken Mehmet Mühsürler, "TV3'ün yayın hayatına başlaması, şehrimizde medya sektörüne olan ilgiyi artıracak ve Afyonkarahisar'ın tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır." şeklinde konuştu. Mühsürler, bu yeni girişimin şehir için bir gurur kaynağı olduğunu ve TV3'ün, Afyonkarahisar'ın kültürel ve sosyal hayatını zenginleştireceğini ifade etti.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN