Dr. M. Hidayet Vahapoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nı eleştirerek, "Hatırladığım kadarıyla Afyon Kalesi’nin fotoğrafının olduğu yerde Atatürk’ün fotoğrafı vardı. Atatürk’ün fotoğrafı oraya farklı bir anlam ve ciddiyet katardı" ifadelerini kullandı. Vahapoğlu'nun bu açıklaması, özellikle Atatürk'ün fotoğrafı üzerinden yapılan yorumlarla dikkat çekti.

Hi̇dayett

Vahapoğlu'nun bu paylaşımına tepkiler ise gecikmedi.

Milletvekili Danışmanı ve Siyaset Bilimci hemşerimiz Hüseyin Tutkun, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla Vahapoğlu'na sert eleştiriler yöneltti. Tutkun, "Eski Milletvekili ve asker bir isim algı çalışması yaparak çamur atmak istemiş. Afyon Valimizin heyet kabul ettiği salonun orijinal hali; fotoğrafta mevcuttur. Bu kişi Cumhuriyetin kazanıldığı toprakların gelini olan Valimiz Kübra Yiğitbaşı’na hadsizlik yapamaz" dedi.

Hüseyi̇nn

"Atatürk Sevgisini Tartışmaya Açmak Halkı Yanıltmaktır"

Tutkun, açıklamalarına devam ederek, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın Atatürk sevgisini şekilcilik üzerinden tartışmaya açmanın doğru olmadığını belirterek; "Afyon Valiliği makam masasında Atatürk portresi mevcuttur. Devlet yönetiminde ve milletin sevgisini kazanmış Valimizin Atatürk sevgisini şekilcilik olarak tartışmaya çalışmak tam bir halkı yanıltacak iftiradır" diyerek Vahapoğlu’nu eleştirdi.

SAYMAZ YİNE HADDİNİ AŞTI

Gazeteci İsmail Saymaz’da Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı’nı hedef alarak sosyal medya hesabı üzerinden hadsiz ifadesiyle tepki çekti.

Saymaz, sosyal medya hesabında ‘Oldu olacak, Afyon sucuğu assaydınız’ ifadesiyle aklınca dalga geçti. Saymaz’a ise tepkiler gecikmedi.

Afyonlular, ‘Ey İsmail sende adam olsaydın da gazeteci kimliğinin hakkını verseydin. Öyle kulaktan dolma sözlerle klavyatörlük yapan hidayet efendinin twitterda yazdığına inanmayıp bir araştırsaydın. Senin tüm yorumların böyle gerçek dışımı?’ Oldu olacak twitter hesabının şifresini o Hidayet efendiye ver de senin yerine o yazıversin’ dediler.

2024-2025 Üretim Sezonu TARSİM Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi 2024-2025 Üretim Sezonu TARSİM Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İsöai̇lll

TARİH: 09: 08:2024 

G Uj C Zs U Xo A A N1 X

V A L İ İ İ

Kaynak: CEMİLE KAYTAN