Dün akşam verdiği konser sonrası düzenlenen partide Tarık Mengüç'ün oğlu Baran Mengüç ile dans ederken objektiflere yansıyan Bastık, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Zeynep Bastik Konserde Dans Performansiyla 17480747 8747 Amp

"Lan" şarkısıyla dünya listelerine giren Zeynep Bastık, dün akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde unutulmaz bir konser verdi. Konser sırasında ve sonrasında izleyicilere keyif dolu anlar yaşatan Bastık, sahne performansının ardından gerçekleşen after partide de adından söz ettirdi.

Zeynep Bastik Milli Yasa Tepki Gosterince Elestiri Yagdi 3 Gun Konser Vermezsen Ac Kalmazsin Apst

After Partide Sürpriz Dans

Konser sonrası düzenlenen after partide, Türkiye’nin genç yeteneklerinden Tarık Mengüç’ün oğlu Baran Mengüç ile karşılıklı dans eden Zeynep Bastık, cesur kıyafeti ve enerjik dansıyla dikkat çekti. Bastık’ın sevgilisi Serkay Tütüncü de onları uzaktan izlerken, bakışlarıyla dikkatleri üzerine çekti. İkilinin dans videosu kısa sürede sosyal medyada yayılırken, Tütüncü’nün tepkileri de gözlerden kaçmadı.

Ünlü şarkıcıya konserde o cümleyi kullandığı için pet şişe fırlatıldı! Ünlü şarkıcıya konserde o cümleyi kullandığı için pet şişe fırlatıldı!

Serkay Tütüncü’den Destek Mesajı

Yakışıklı oyuncu Serkay Tütüncü, konser sırasında Instagram hesabından sevgilisinin fotoğrafını paylaşarak, "Birisi Harbiye'yi yakıyor! Bunun için doğmuşsun resmen! Hastayım sana" notunu düştü. 

Zeynep Bastik Konserde Dans Performansiyla 17480747 207 M

Zeynep Bastık ve Baran Mengüç’ün dansı, sosyal medyada gündem olmayı başardı ve ikilinin performansı uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.

Kaynak: FATMA SEDA CAN