Ünlü müzisyen Teoman, 30 yıldır kullanarak birçok besteye imza attığı gitarını Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlamak amacıyla açık artırmaya çıkardı. Gitar, müzayedede tam 466 bin TL'ye alıcı buldu.

Teoman I

Teoman, çevrimiçi olarak düzenlenen Bosphorus Art Society'nin "Cash on the Table" müzayedesi kapsamında 30 yıllık gitarını satışa sundu. Bu efsanevi enstrüman, binlerce lira değerinde bir fiyatla alıcı buldu.

Teoman In 30 Yillik Gitari Muzayedede Satildi 17501944 9130 M

Teoman'ın gitarı dün akşam gerçekleşen müzayedede tam 466 bin TL'ye satıldı. Elde edilen tüm gelir, Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlanarak çocukların ihtiyaçları için kullanılacak.

Teoman'ın Daha Önceki Bağış Sözü

Teoman, daha önce yaptığı bir açıklamada, mirasının dörtte birini çocuklara bağışlayacağını belirtmişti. Bu bağış sözü, müzayedede elde edilen gelirle de gerçekleşmiş oldu.

Başkan Köksal yürekleri ısıttı! Başkan Köksal yürekleri ısıttı!

Bakan Göktaş'tan Teoman'a Teşekkür

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Teoman'a teşekkür ederek, "Sanat dünyamızın değerli ismi Teoman'ın mirasının bir bölümünü devletimizin himayesi altında bulunan çocuklara bağışlayacağını ifade etmesinden büyük mutluluk duydum. Örnek oluşturacağını umduğumuz bu kadar nedeniyle teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: FATMA SEDA CAN