32 yaşındaki müzisyen Scout Willis, Los Angeles'ta bir mağazada alışveriş yaparken oldukça dikkat çekici anlar yaşadı. Çeşitli kıyafetler denerken sadece iç çamaşırları ve şeffaf üstle duran Scout, mahremiyetini korumak için göğüslerini elleriyle kapattı. Scout ve kardeşleri, babaları Bruce Willis'in afazi ve frontotemporal demans ile mücadelesi hakkında sosyal medyada da bilgi paylaşıyorlar.

Bruce Willis In Unlu Muzisyen Kizi Scout Gittigi 17505957 8780 M

"Los Angeles'ta Alışveriş"

Scout Willis, Los Angeles’taki bir mağazada alışveriş yaparken kıyafet denemek için iç çamaşırlarıyla kaldı. Kıyafet değişiklikleri sırasında pembe platformlu terliklerini çıkarmayan Scout, şeffaf üst ve iç çamaşırlarıyla görüldü.

Mağazada çeşitli kıyafetler deneyen Scout, siyah ve gri, kamuflaj desenli bir pantolon, mavi, beyaz ve kahverengi bir maxi elbise, koyu renkli bir etek, dar kırmızı bir slip elbise, şeffaf krem bir elbise ve kısa ipek bir etek denedi. Bu süreçte sık sık iç çamaşırlarıyla görülen müzisyen, mahremiyetini korumak için ellerini kullandı.

Taytak: Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum! Taytak: Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum!

Bruce Willis In Unlu Muzisyen Kizi Scout Gittigi 17505957 9882 Amp

"Sosyal Medyada Bruce Willis'in Sağlık Durumu"

Scout Willis ve kardeşleri, babaları Bruce Willis'in sağlık durumu hakkında da sık sık sosyal medyada bilgi paylaşıyor. Ünlü aktör, 2022'de afazi ve 2023'te frontotemporal demans teşhisi aldı. Aile, bu süreçte Bruce Willis'in mücadelesini ve kendi duygularını takipçileriyle paylaşarak destek olmaya çalışıyor.

Kaynak: GAMZE KOÇAK