Bugüne kadar katıldığı organizasyonlarda elde ettiği başarılarla adını duyuran Toprak, bu kez de Avrupa Şampiyonluğu'nu kazanarak Türkiye'ye ve Afyonkarahisar'a büyük bir gurur yaşattı. Milli güreşçimiz Abdullah Toprak, bugün Sırbistan’da düzenlenen U20 Avrupa Şampiyonası’nda serbest stil 65 kilogram kategorisinde yarıştı. Zorlu müsabakalar sonucunda finale yükselen Toprak, finalde Bağımsız Sporcu Adam Arkhıev ile karşılaştı.

TAYTAK’TAN TEBRİK

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, rakibi Adam Arkhıev’i 3-2'lik skorla yenerek altın madalyanın sahibi olan Toprak’ı tebrik etti.

Afyonspor’da Fatih Şen dönemi Afyonspor’da Fatih Şen dönemi

Taytak, ‘’Sırbistan’da, 1-7 Temmuz 2024 tarihlerinde düzenlenen U20 Avrupa Şampiyonası’nda, serbest stil 65 kilogramda ülkemizi temsil eden Afyonkarahisar olimpik hazırlık merkezinden yetişen olimpik milli sporcumuz Abdullah Toprak, finalde karşılaştığı Bağımsız Sporcu Adam Arkhıev’yi 3-2 yenerek altın madalyanın sahibi oldu. Bizi gururlandıran kıymetli sporcumuzu gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ