Her seçim döneminde pek çok adayın çeşitli slogan ve vaatlerinin gündeme geldiği bilinen bir gerçek. Yerel seçimlere “Ahlaklı Belediyecilik” sloganıyla kampanyasını sürdüren Yeniden Refah Partisi hafta sonu Türkiye genelinde seçilen belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Türkiye geneli Ankara’da gerçekleştirilen toplantıya Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı  Fehmi Güray çakır ile birlikte Afyonkarahisar’dan merkeze bağlı Salar Belde Belediye Başkanı ve Çay Karacaören Belde Belediye Başkanları katıldı.

Taahhütname Bir İlk

Yeniden Refah Partisi yerel yönetimler toplantısında siyasi arenada bir ilk gerçekleştirilerek “Ahlaklı Belediyecilik Taahhütnamesi” verildi. Ankara’da gerçekleşen programda taahhütnameler belediye başkanlarına bizzat Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan tarafından sahnede verildi.

Özdağ bu nedenle Afyon’a geliyor! Özdağ bu nedenle Afyon’a geliyor!

Seçim çalışmalarında ana tema olan Ahlaklı Belediyecilik Taahhütnamesinde toplam 24 madde bulunuyor. Bu maddeler partinin genel politikalarını yerele yansıtan bir projektör görevi görürken içerik olarak ise ana hatlarıyla şunlardan oluşuyor. 

Genel Başkan Erbakan bu protokole göre, belediyelerin yönetiminde yolsuzluğa kesinlikle müsaade edilmeyeceğini, yapılan tüm faaliyetlerin şeffaf ve denetlenebilir şekilde yürütüleceğini, belediyelerin bütün kademelerinde rüşvete kesinlikle geçit verilmeyeceğini vurguladığı görüldü.

(AK/GK) 

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL