11-12 Mayıs tarihinde yapılan 3. Başmakçı Geleneksel Bisiklet Şenliği’ne Afyon Bisiklet Topluluğu üyeleri tam kadro katıldı.

Afyon’dan 14 kişi katıldı!

Afyon Bisiklet topluluğu, Osman Çoban, Hesna Emine Kandır, Asuman Bozdağ, Zuhal Eren, Şule Türker, İsmail Kestane, Hakan İdea, Aykut Sığındık, Halil Aktan, Oğuzhan Özaltın, İsmail Elçi, İsmet Caner Biçengüler, Güner Derican, ve Erdal Çetin, olmak üzere 14 kişi ile katılım sağladı.

110 kilometre pedal çevirdiler!

Şenlik kapsamında belirlenen rotayı takip eden bisikletçileri köylerdeki vatandaşlar davul zurnayla karşıladı. Turda ilçe ve çevre köy halkından yoğun ilgi gören bisikletçiler, 110 kilometrelik parkurda pedal çevirdi.

Acı Göl’de çarpıştılar!

İki gün süren şenlikte bisikletçilere yöresel yemekler ikram edilirken, ilçe sınırları içinde bulunan Acı Göl kenarında da pedal çevrildi.

Kaymakam’da eşlik etti!

Kaymakamlık ve Belediye işbirliğinde düzenlenen şenlikte Başmakçı Kaymakamı Ali Polat ve Emniyet Amiri Recep Peker Eryılmaz da katılımcılarla birlikte bisiklet kullandı.

‘kask hediye et hayat kurtar’

Başmakçı'da rekor miktar uyuşturucu ele geçirildi Başmakçı'da rekor miktar uyuşturucu ele geçirildi

Şenlik kapsamında katılımcıların başlattığı "kask hediye et hayat kurtar" kampanyasında 100'e yakın kask ilçe ve köy çocuklarına hediye edildi.

Editör: TE Bilisim