Spor Toto3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Sandıklıspor, Afyonkarahisar Atatürk Stadında karşılaştığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’a 6-0 gibi farklı bir skor ile mağlup olarak 13. Sıradan 15. Sıraya kadar gerilemek zorunda kaldı. Sandıklıspor’un alt sırasında yer alan Beşikdüzüspor ile Kastamonuspor’un puan aldığı haftada Sandıklıspor’un puan kaybetmesi şok etkisi yarattı.

Avaraj alt sıralara sürükledi!

Çengel'den İlçe Devlet Hastanesi'ne ziyaret! Çengel'den İlçe Devlet Hastanesi'ne ziyaret!

Sandıklıspor’un Diyarbakır BŞB’ye 6-0 yenildiği haftada, Sandıklıspor’un 3 puan gerisinde bulunan Kastamonuspor, Kayseri Şekerspor’u 1-0 ile geçereken, 1 puan gerisinde bulunan Beşikdüzüspor ise Pazaspor ile 0-0 berabere kalarak Sandıklıspor ile aynı puan da yer aldılar. Ancak Sandıklıspor’un avarajının düşük olmasından dolayı bu 2 takımın gerisinde 15. Sırada yer aldı.

Sebeb gerçek çim olması!

TFF tarafından Afyon Atatürk Stadyumuna alınan mücadele de rakibine tam 6 gol ile boyun eğen temsilcimiz de kara bulutlar yeniden harekete geçti de denilebilir. Rakibi karşısında neredeyse hiçbir varlık gösteremeyen Sandıklı, hem pozisyon bulmakta hem de oyun kurmakta epeyce zorlandı. Oyuncuların neden bu kadar kötü oynadığı sorusuna ise spor camiasından birçok yorumlar geldi. Bu yorumların başını çeken şey ise saha zeminin kötü ve aksine sandıklıspor’un alıştığı sentetik çim değil gerçek çim olmasıydı.

Diyarbakır, Sandıklı’nın korkulu rüyası oldu!

3. Ligde geçtiğimiz yıl Şampiyonluk mücadelesi verirken Diyarbakır’da yaşanan olaylardan dolayı hem 3 puanı silinmiş hemde 3-0 hükmen mağlup sayılarak Şampiyonluk yolunda ağır yara almıştı. Bu sezonu ise Ligden düşme potasından tam kurtulduk derken Diyabakır Büyükşehir Belediyespor’a mağlup olması kırmızı beyazlı ekip yeniden ateş hattına soktu. Beyazlı ekip Çorumspor, Pazarspor ve Beşikdüzü maçından 7 puan çıkartmış ve 13. Sıraya yükselmişti. Son oynanan müsabaka da ise temsilcimiz Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’a mağlup olarak 15. sıraya gerilemek zorunda kaldı. Diyarbakır karşısında alınan mağlubiyetin ardından ağır yaralanan Kırmızı Şeytanlar, deplasmanda İstanbulspor, evinde Fatih Karagümrük ve sırası ile Kırıkhanspor, Bergama Belediyespor, Kayseri Şekerspor ve Gölcükspor ile karşılaşacak.

Editör: TE Bilisim