Farklı bir belediye başkanlığı profili çizen Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş fazla görmeye alışık olunmayan şekilde kamu ziyaretlerine devam ediyor. Göreve başladığı günden itibaren il merkezinde ki ziyaretlerine aralıksız devam eden Başkan Öztaş, yine müdürleri ziyaret ederek istek ve taleplerini iletti.
SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER
Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Sandıklı’daki sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi, sağlık yatırımları ve vatandaşlara sunulan hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik konular ele alındı. Başkan Öztaş, misafirperverliği için Dr. Serhat Korkmaz’a teşekkür etti. Başkan Öztaş daha sonra Afyonkarahisar İl Sağlık Şube Müdürleri Ahmet Uyan, Ali Uyanık, İlker Ahmet Çınar ve Mustafa Demirhöyük’ü makamlarında ziyaret etti. Başkan Öztaş, gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik için şube müdürlerine teşekkür ederek, sağlık alanında güçlü iş birliklerinin devam edeceğini ifade etti.
ENERJİ KONUSU ELE ALINDI
Başkan Öztaş daha sonra ise Zorlu Enerji OEPSAŞ Afyonkarahisar İl Müdürü Yasemin Ercan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Sandıklı’da enerji hizmetlerinin iyileştirilmesi, elektrik dağıtım süreçleri ve vatandaş memnuniyetini artırmaya yönelik konular görüşüldü. Öztaş son olarak, OEDAŞ Afyonkarahisar İl Müdürü Cafer Demir’i makamında ziyaret etti. Başkan Öztaş, misafirperverliği için Cafer Demir’e teşekkür ederken, iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.