Bugüne kadar katıldığı organizasyonlarda elde ettiği başarılarla adını duyuran Toprak, bu kez de Avrupa Şampiyonluğu'nu kazanarak Türkiye'ye ve Afyonkarahisar'a büyük bir gurur yaşattı. Milli güreşçimiz Abdullah Toprak, bugün Sırbistan’da düzenlenen U20 Avrupa Şampiyonası’nda serbest stil 65 kilogram kategorisinde yarıştı. Zorlu müsabakalar sonucunda finale yükselen Toprak, finalde Bağımsız Sporcu Adam Arkhıev ile karşılaştı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta mücadelesine 6 maçla devam edildi! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta mücadelesine 6 maçla devam edildi!

BAŞARISINI TEBRİK ETTİ

Rakibi Adam Arkhıev’i 3-2'lik skorla yenerek altın madalyanın sahibi olan Toprak’a İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun’dan destek geldi.

Olgun, yayımladığı destek mesajında, ‘’Tebrikler Abdullah Toprak. Sırbistan'da düzenlenen U20 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda serbest stil 65 kg'da ülkemizi temsil ederek Avrupa Şampiyonu olan hemşehrimiz Abdullah Toprak'ı bizlere bu sevinci ve gururu yaşattığı için yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ