Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Kasımpaşa karşılaşmasında sakatlanan ve maçın 59. dakikasında yerini Günay Güvenç'e bırakan as kaleci Fernando Muslera'nın sağlık durumuna ilişkin bilgiler verdi. İnce, Muslera'nın sağ dirseğinin çıktığını ve saha içinde gerçekleştirdikleri ilk müdahale ile dirseğin yerine yerleştirildiğini ifade etti.

SOL DİRSEĞİNİN ÇIKTIĞI BELİRTİLDİ

Bu müsabaka, Galatasaray'ın galibiyet serisini sürdürdüğü bir maç olmasına rağmen Muslera'nın yaşadığı sakatlık, takım ve taraftarlar için kaygı verici bir durum olarak karşılandı. Doktor İnce, yaşanan pozisyon sonrasında Uruguaylı kalecinin sol dirseğinin çıktığını belirtti ve "Dirsekte çıkık vardı, saha içinde yerine yerleştirdik" açıklamasında bulundu.

Türkiye Güzeli Bingöl’de görev yapacak! Türkiye Güzeli Bingöl’de görev yapacak!

Muslera'nın durumunun, çekilecek MR görüntüsüyle birlikte netleşeceğini vurgulayan kulüp doktoru Yener İnce, "MR'da çıkığa eşlik eden başka bir durum var mı, eşlik eden bir tablo belirlersek bunun ne kadar zaman alacağını da belirteceğiz. Bazen bu durum çok rahat atlatılabilir, yerine oturması yeterli olabilir. Ancak, Allah korusun, küçük kırıkla beraberse bu çıkık, süreç uzayabilir. Bu nedenle daha net bir bilgi paylaşacağız" ifadelerini kullandı. \\T.Ö

Editör: Tuğba Özkan