Bu durumu yerinde inceleyen İyi Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

6D014Dd0 Dd7B 4D15 84Ab 8Bf798B40D30

İyi Parti Heyeti'nden Sert Tepki

İyi Parti İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu ve İyi Parti Denetçisi İbrahim Acar ile birlikte soğuk hava deposunda incelemelerde bulunan Milletvekili Hakan Şeref Olgun, deposunun su deposunun altına inşa edilmesinin büyük bir hata olduğunu belirtti. Olgun, “Burası 2022 yılında büyük bir törenle açıldı, ancak şimdi görüyoruz ki yanlış planlama nedeniyle tamamen işlevsiz hale gelmiş” diyerek, duruma tepkisini dile getirdi.

9E8Cd042 4Ea2 4C8B 8B13 50F8De85605B

4,7 Milyon Liralık Yatırım Boşa Gitti

Bitki koruma ürünü bayilerinde denetim yapıldı Bitki koruma ürünü bayilerinde denetim yapıldı

Soğuk hava deposunun yapım maliyetinin 4 milyon 719 bin 841 Türk Lirası olduğunu vurgulayan Olgun, “Devletin bu denli büyük bir yatırımı, liyakatsiz müteahhitlerin eline bırakılması nedeniyle çürümeye terk edilmiş. Şu an içeride koyunlar serinliyor ve her yer pislik içinde” dedi.

"Milattan Önce Yapılan Mağaralar Daha Sağlam"

Milletvekili Hakan Şeref Olgun, buranın yapımını eleştirirken, "Koca Çöl Ovası’nda başka bir yer bulamamışlar ve su deposunun altına yapmışlar. Milattan önce yapılan mağaralar bile buradan daha sağlamdır" ifadelerini kullandı. Olgun, ilgili milletvekillerini burayı incelemeye davet etti.

Bu skandal yatırım, bölge halkında büyük hayal kırıklığı yarattı ve devletin kaynaklarının nasıl harcandığına dair önemli bir soru işareti oluşturdu.

Kaynak: Gökhan Kocaaslan- Mustafa Dadak