DHBT Sınavı için Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü hafta sonu mesai yapacak! DHBT Sınavı için Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü hafta sonu mesai yapacak!

Yedi ay süren ön düğün kutlamalarının ardından yapılan bu devasa etkinliğin toplam maliyeti 600 milyon dolar olarak açıklandı. Bu tutar, 200 milyon dolarlık lüks düğün hediyelerini ve dünyanın en ünlü A-liste ünlülerinin katılımını içermiyor.

Asya Kitasinin En Zengin Adami Hintli Milyarder 17517019 4814 M

Geleneksel Hindu Töreni ile Evlendiler

Mumbai'de bulunan ve 16.000 kişilik kapasitesi olan Jio World Convention Center'da gerçekleştirilen geleneksel Hindu töreninde, gelin krem ve kırmızı renkteki Hint gelinliği ve mücevherlerle süslenmiş halde damatla el ele poz verdi. Damat Anant Ambani ise kırmızı boncuklu bir ceket olan nehru giyerek törende dikkat çekti.

Asya Kitasinin En Zengin Adami Hintli Milyarder 17517019 3403 M

Ünlüler Geçidi

Mukesh Ambani ve eşi Nita Ambani, düğün öncesi gururla poz verirken, düğüne katılan Bollywood yıldızları ve diğer ünlü isimler, etkinliğin ihtişamını yansıttı. Polis, düğün öncesinde etkinlik alanının çevresindeki yolları güvenlik amacıyla kapattı.

Asya Kitasinin En Zengin Adami Hintli Milyarder 17517019 8220 M

Ambani Ailesi Gururla Poz Verdi

Reliance Industries'in yönetim kurulu başkanı Mukesh Ambani ve Reliance Foundation'ın başkanı eşi Nita Ambani, günün erken saatlerinde çocuklarının düğünü için gururla poz verdiler. Ambani ailesi ve Bollywood yıldızları, büyük düğünün pembe halısında ilk fotoğraflanan konuklar arasında yer aldı.

Asya Kitasinin En Zengin Adami Hintli Milyarder 17517019 9758 M

Kaynak: FATMA SEDA CAN