AK Parti'nin Afyonkarahisar milletvekili olan Ali Özkaya, ilçe ve beldelerdeki temaslarına devam ediyor. İl sınırlarının farklı beldelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Özkaya, bu kapsamda önemli ziyaretleri gerçekleştirdi.

Özkaya'nın ziyaret etiği yerler arasında Dinar, Dazkırı, Evciler, Başmakçı, Şuhut ve Afyonkarahisar merkez bulunuyor. Ziyaretler esnasında hem partililerle hem de vatandaşlarla bir araya gelen Özkaya, yatırımların durumunu da yerinde incelayarak, projeler hakkında bilgi alıyor. Çözüm odaklı bir yaklaşımla hareket eden milletvekili, vatandaşlardan gelen taleplere anında cevap vermeye çalışıyor.

Sünnetçi kursiyerlerin çalışmalarını yerinde inceledi! Sünnetçi kursiyerlerin çalışmalarını yerinde inceledi!

Afyonkarahisar merkez ve ilçelerde, belde ve köylerinde vatandaşlarıyla buluşan Özkaya; "Tüm bu yerleşim birimlerinde yatırımları yerinde değerlendiriyor, sorunlara çözüm önerileri arıyoruz. Spor tesisinin yapımına devam edildiğini gözlemleyince memnuniyet duyduk. Zira bu tesisler Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından desteklenmekte. Gittiğimiz her yerde eserlerimiz ile karşılanıyoruz, vatandaşların gösterdiği sevgi ve bağlılık doğru yolda olduğumuzu doğruluyor. AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hizmet siyasetine devam ediyoruz. Afyonkarahisar'ın her karış toprağında bizim bir projemiz bulunuyor. Burada hedefimiz, hizmet üretmek, eser bırakmaktır" ifadelerini kullandı.s

Buüreçte İlçe Teşkilatları ile de bir araya gelen Özkaya'nın burada gündemine dikkati çeken ise, yerel seçimler olmuştur. AK Parti'nin yerel seçimlere yönelik aday adaylığı sürecini başlattığını belirten Özkaya, halkın beklentilerini karşılayabilecek, AK Parti'nin belediyecilik anlayışını sürdürecek ve ilçelerin daha güzel bir hale getirilebilmesi için çaba gösterecek adayların seçileceğini dile getirdi.

Editör: Fadime Özkaran