Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklama ve tahminlerine göre, Antalya bölgesinde görülecek olan gök gürültülü sağanak yağışlar, yarından itibaren sabah saatlerinde doğu ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olacak.

Sağanak ve gök gürültülü sağanağın batı bölgelerde de etkili olması bekleniyor. Bu bölgeler arasında İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla'nın yer aldığı belirtildi.

"İSTANBUL'A KUVVETLİ SAĞANAK UYARISI"

Afyon polisinden şok uygulama! Afyon polisinden şok uygulama!

İstanbul Valiliği, sosyal medya hesabından bir uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğünün değerlendirmelerine göre, yarın sabah ilk saatlerden itibaren bölgemizde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya ve Yalova'da yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği" ifade edildi.

"İZMİR'E KUVVETLİ SAĞANAK UYARISI"

İzmir Valiliği'nin yapmış olduğu açıklamada, yarın sabah ilk saatlerden itibaren başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, İzmir il genelinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiği belirtildi. AA

Editör: Cemile Kaytan