Şehrimizin dört bir yanı şehitliklerle çevrili.

Yüzlerce hatta binlerce şehidimiz topraklarımızda yatıyor.

Kocatepe'nin her yanı şehitlik diyebiliriz.

İscehisar, Anıtkaya, Tınaztepe,  Şuhut, Çiğiltepe gibi birçok şehitliğimiz var.

Halen yerleri belli olup da resmiyete geçmemiş şehitliklerimizin olduğunu sanıyorum.

Bunlardan birini siz değerli okurlarımıza aktarmak isterim.

Kışlacık Mahallesi'nde yıllardır bilinen ancak şehitlik olarak kayıtlara geçmeyen yer için bir şeyler yazmak isterim.

Kışlacık Mahallesi Muhtarı İbrahim Kunak, şehitlik konusunda çalışıp çabalıyor.

Kışlacık Mahallesi Muhtarı İbrahim Kunak bir taraftan, Şehitler ve Gaziler Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı diğer taraftan Kışlacık Şehitliği konusunda çaba gösteriyorlar.

İsmail Kumartaşlı ile İbrahim Kunak’ın çabası bir yere kadar. İlgilenmesi gereken kurumun Milli Parklar Bölge Müdürlüğü olduğunu biliyoruz. Bu kurumun Kışlacıktaki Şehitlik meselesine çözüm bulması gerekmektedir.

Fevzi Şen

Kışlacık Mahallesi Muhtarı İbrahim Kunak’tan aldığımız bilgiye göre Kurtuluş Savaşı yıllarında Kışlacıklı 20’den fazla genç kurşuna dizilerek şehit edilmiş.  Bir hayırseverimiz o yıllarda toplu olarak gömülmüş şehitlerimiz için kabir yaptırmıştır.

Kışlacık Mahallesi Muhtarı İbrahim Kunak ve mahalle sakinleri şehitlik konusunun araştırılmasını ve şehitlik anıtının yapılmasını talep ediyor.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Fevzi Şen 1
ALTINOKTA KÖRLER DERNEĞİNDEN 25.YIL ETKİNLİĞİ

Altınokta Körler Derneği Afyon Şubesi yeni bir program daha gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın destekleriyle gerçekleşen programa çok sayıda davetli katıldı. Çevre ilçelerden ve merkezden 200’e yakın davetlinin katıldığı etkinlikte bütün şehitlerimiz ve vefat eden üyeler için Yasin-i Şerif okundu. 
Altınokta Körler Derneği Afyon Şube Başkanı Hakan Erdoğan yaptığı açıklamada ‘’Derneğimizin 25. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlediğimiz etkinliğe katılan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Bu sene etkinliğin 7.sini düzenledik. Hedefimiz, geleneksel olarak her yıl bu etkinliği tekrarlamaktır.‘’ dedi. 
Altınokta Körler Derneği Afyon Şube Başkanı Hakan Erdoğan etkinliğe destek veren ve katılan herkese memnuniyetini belirtip şu isimlere ayrıca teşekkür etti: 
Belediye Başkanı Burcu Köksal, Belediye Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Taner Çelik, Hamit Karabunar, Halil İbrahim Görgün, İsmail Lafçı, Fatma Lafçı, Kıbrıs Gazisi Selami Erdoğan, Nurten Gündüz, Hüseyin Ünlü, Şerife Gönül, Canan Altınok, İsmail Hakkı Uzun, Hanife Köker, Çetin Köker, Pınar Erdoğan, Merve Köker, Ahmet Akdağ, Sema Akdağ.

Fevzi Ssss