Geçtiğimiz haftalarda Yedi Kapı Tabiat Parkı ve Kemerkaya Bayraktepe’de bulunan deforme Türk bayrağı silüeti haberleriyle bir anda Afyonkarahisar gündemine oturan Kemerkaya Muhtarı Ali Kaplan’ın bu sefer ki vurdumduymazlığının bir cana mal olabileceği ifade edildi.

Kemerkaya’da bölge halkının sorun, talep ve isteklerine kulaklarını tıkadığı ifade edilen Muhtar Kaplan’ın keyfe keder bir görev anlayışı olduğu belirtildi.

Yunus Pektaş’la alakalalı o ince detay! Yunus Pektaş’la alakalalı o ince detay!

Son günlerde çekilen görüntülerde yerleşim yerlerine çok yakın bir mesafede elektrik kablolarını taşıyan direklerden bir tanesinin kablosunun koptuğu kaydedildi. Kopan kablonun vatandaşlar tarafından Muhtar Kaplan’a bildirilmesine rağmen söz konusu vurdumduymaz muhtarın olaya kayıtsız kaldığı ve bu durumu da vatandaşlara eylem ve söylemlerle belli ettiği iddia edildi.

Kopan kablolarla alakalı henüz herhangi bir girişimde bulunmadığı bilinen muhtara ise Kemerkaya halkının son derece tepkili oldukları öğrenildi. Kemerkayalı vatandaşların medya aracılığıyla Muhtar Kaplan’a “Ucu açık elektrik kablolarını bir an önce yetkililere bildirilmesini istiyoruz. Maalesef muhtar Kaplan’a ilettiğimiz hiçbir soruna şimdiye kadar çözüm getirtemedik” diyerek seslendikleri belirtildi.

Kaynak: Ali Küçükkartal Özel Haber