Ünlü şarkıcı İrem Derici, verdiği bir röportajda çocuklarla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Derici, "Çocuklara katlanamıyorum. Sürekli ağlayan, derdini ağlayarak anlatan bir şeye tahammülüm yok" dedi. Bu sözler sosyal medyada geniş yankı buldu.

İrem Derici, şarkıları, dansları ve özel hayatıyla sık sık adından söz ettiriyor. Ancak son verdiği röportajda yaptığı çocuklarla ilgili açıklamalar gündemi sarsmayı başardı.

Irem Derici Den Cocuk Sorusuna Ilginc Yanit 17417520 1891 M

Muhabirin "Çocuk hasretiniz var mı?" sorusuna esprili bir cevap veren Derici, çocuklar hakkındaki düşüncelerini net bir şekilde dile getirdi. "Hiç çocuk hasretim yok. Çocuklara katlanamıyorum. Sürekli ağlayan derdini ağlayarak anlatan bir şeye benim tahammülüm yok" diyen ünlü şarkıcı, konuşmasına yaşını da ekleyerek durumu daha da netleştirdi.

Irem Derici Den Cocuk Sorusuna Ilginc Yanit Hic 17417520 6712 M

Sosyal Medyada Tartışma Yarattı

İrem Derici'nin çocuklarla ilgili sözleri kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Söz konusu açıklamalar, takipçileri tarafından çeşitli yorumlarla karşılandı.

Afyonkarahisar'daki Okullar Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazır Afyonkarahisar'daki Okullar Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazır

Bazıları Derici'ye destek mesajları gönderirken, bazıları ise onun tercihlerini eleştiren yorumlar yaptı. "Sen bu dünyaya yetiyorsun zaten çocuk yapma" şeklindeki yorumlar dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı, muhabirin "Etrafta küçük İrem Dericiler olur" demesi üzerine ilginç bir yanıt verdi. Derici, estetik operasyonlarla ilgili esprili bir dille yanıt vererek gelecek planlarına dair ipuçları verdi.

Irem Derici Den Cocuk Sorusuna Ilginc Yanit 17417520 9162 M

Kaynak: AHMET SARLIK