Bağırsak ve Psikoloji Sendromu / GAPS adı verilen beslenmeye dayalı doğal tedavi yönetimi uygulayan nöroloji uzmanı doktor Natasha Campbell McBride, uyguladıkları bu yöntemi de Türkiye’de gelişmek için Çay ilçesinde yapımı devam eden doğa dağ otelinde incelemede bulundu.

1G

Çay belediyesini ziyaret eden heyet daha sonra yapımı devam eden dağ oteline giderek, Türkiye’de de oluşturmak istedikleri anternatif tıp yöntemlerini geliştirmek için bu tesise klinik çevirmek için incelemelerde bulundu.

Çay2-1

Nöroloji ve beslenme alanında uzmanı Dr. Natasha Campbell-McBride; “misafir perverliğiniz için teşekkür ederiz, güzel bir yer ormanı manzarayı gölü dağları hepsini çok sevdim, gerçekten çok harika” şekilde konuştu.

Çç3

Polisin kadınlara bıraktığı 'notlar' hem duygulandırdı hem gözlerini parıldattı! Polisin kadınlara bıraktığı 'notlar' hem duygulandırdı hem gözlerini parıldattı!

Dr. Natasha Campbell-McBride; 2004 yılında, yazdığı ilk kitabı olan 'GAPS Gut and Psychology Syndrome' (GAPS Bağırsak ve Psikoloji Sendromu) adlı tedavi adlı kitabı 28 dile çevrilmiş olup, dünyanın bir çok yerinde GAPS hastalarına (Otizm, Şizofreni, Epilepsi, Depresyon, Disleksi, Dispraksi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite) bu kitaptaki yöntemlerle tedavi uygulanmıştır.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ