Son yıllarda işsizlik sorununun vatandaşın huzurunu bozması ile birçok kurum ve kuruluş bu sıkıntının bir nebze de olsa giderilmesi amacıyla personel alımları gerçekleştiriyorlar. Bir personel alım haberi de o belediyeden geldi Detaylar haberimizde…

AK Partili Vekillerden sağlık alanında müjde! AK Partili Vekillerden sağlık alanında müjde!

EN AZ OKUR-YAZAR, LİSE, LİSANS FARKLI BRANŞLAR PERSONEL ALIMI BAŞLADI!

Büyük istihdam seferberliği: Farklı sektörlerden personel alınacak! Okuryazarlık, lise ve üniversite mezunları iş başvurusunda bulunabilmektedir. Başvuru sürecini ve tüm detayları bu haberimizde bulabilirsiniz.

Farklı departmanlarda çalışacak personel alımı yapacağını duyurdu. Kamu görevlisi alım faaliyetleri kapsamında 11 Temmuz 2024 tarihine kadar başvuruların kabulüne ilişkin tebliğ yayımlanacak. Ayrıntıları ve tüm süreç haberimizde…

FARKLI ALANLARDA KARİYER FIRSATLARI

Açık pozisyonlar için farklı niteliklere sahip adaylara kapılarını açıyor. İlana göre, Teknik Servis Elemanı, Tesis Yöneticisi, Çöp Kamyonu Sürücüsü, Beden İşçisi (Genel), Araç Arkası (Çöpçü) ve Halkla İlişkiler Görevlisi pozisyonlarında personel alımı yapılacak.

PERSONEL ALIMINDA ARANAN NİTELİKLER

Her pozisyon için farklı nitelikler aranmaktadır. Örneğin, teknik hizmetler çalışanlarının Microsoft Office programlarına hâkim olmaları ve en az lise diplomasına sahip olmaları gerekirken, tesis yöneticisi pozisyonları için adayların ilgili üniversite programının iyi öğrencileri olması gerekmektedir. İşçi alımında en az okuryazar olmak, Kamyonu Sürücüsü alımında 46 yaşını aşmamak, en az okuryazar olmak ve dijital hız göstergesi ehliyetine sahip olmak gibi özel şartlar bulunmaktadır.

BAŞVURULAR VE MÜLAKATLAR NASIL OLACAK?

Bu süreç İstanbul ili Gaziosmanpaşa Belediyesi için başlamıştır. İlgilenen adaylar 11 Temmuz 2024 tarihine kadar şahsen veya e-posta yoluyla başvuruda bulunabilirler. Mülakatlar 12 Temmuz 2024 tarihinde Gaziosmanpaşa genel merkezinde gerçekleştirilecek.

Kaynak: GAMZE KOÇAK