Haberimizin ardından, boşanma aşamasındaki çiftin yaşadıklarıyla ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Boşanıyoruz çıkartmasını arabasına yazan bir vatandaş boşanma aşamasındaki eşi'nin ablası olduğunu iddia eden bir vatandaş ODAK’a ulaşarak konu hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Arr

ARKADAŞLIK SİTELERİNDEKİ TUZAK! ARKADAŞLIK SİTELERİNDEKİ TUZAK!

HAKSIZ YERE CEZAEVİNDE

Abla  iddiasına göre, eski gelinleri'nin, 24 Ağustos 2024 tarihinde sahte bir darp raporu alarak polis karakoluna başvurdu ve kardeşini suçladı. Abla  olayın detaylarını şu şekilde paylaştı: eski gelin kardeşimi suçlayarak, altınlarını zorla aldığını, kendisine zorla ters ilişkiye girdiğini ve darp ettiğini iddia etti. Bu sebeple kardeşim tutuklandı. Tutuklama sonrasında kardeşim, belediyede veteriner hekim olarak çalıştığı işinden çıkarıldı ve maaşı kesildi” dedi.  

AİLE ÜZERİNDEKİ MALİ ZORLUKLAR

 Abla  eski gelinleri'nin sadece kardeşi'ne değil, aileye de büyük mali yükler bindirdiğini belirtti. İddialara göre, eski gelin  eski eşini tutuklatmasının ardından bankada kendi adına kayıtlı 3 trilyon TL'yi çektiği ifade edildi. Ayrıca, aileye ait evin eşyalarını ve arabayı alarak annesinin evine taşındığını belirtti. Borçları kendilerinin ödemek zorunda kaldığını söyleyen abla eski gelinlerin evin aidatlarını bile ödemeden ortadan kayboldu. Yapı Kredi kartına 252 bin TL borç yaptı ve bu borcu biz ödemek zorunda kaldık" ifadelerini kullandı.

"ÇETE GİBİ ÇALIŞIYORLAR" İDDİASI

 Abla, eski gelinleri ve kardeşi'nin benzer olaylarla daha önce de gündeme geldiğini iddia etti. eski gelinlerinin kardeşinin ilk eşinden boşanırken de altınları alıp evi boşalttığını belirten abla , şu ifadeleri kullandı: "Aynı taktiği şimdi de kardeşim kardeşime yapıyorlar. eski gelin ve kardeşinin çete gibi hareket ettiğini ve ailelerinin bu durumu desteklediğini düşünüyoruz" dedi.

252 BİN TL BORÇ VE ESTETİK HARCAMALARI

Abla , eski gelinleri'nin bir ay içinde 252 bin TL borç yaptığını ve bu durumun ailesini zor duruma soktuğunu söyledi. Ayrıca, eski gelinin eşinin parasıyla çeşitli estetik operasyonlar yaptırdığını belirtti: Abla" eski gelin, eşinin parasıyla burun estetiği yaptırdı, karnından yağ aldırdı ve cinsel organına estetik müdahaleler yaptırdı. Bu işlemler için toplamda 150 bin TL harcadı” ifadelerini kullandı.

D58787A2 07Cc 42Ae 84D9 6D432Fcd0Cf8

NAFAKA TALEPLERİ VE ÇOCUKLARIN DURUMU

 Boşanma sürecindeki çiftin nafaka talepleri de gündeme geldi. Abla , eski gelinlerinin kardeşinden kendisi için aylık 10 bin TL nafaka talep ettiğini söyleyerek, "Bircan Pozan, çocukları bize bırakacak ve onlara biz bakacağız" dedi.

Kaynak: Mustafa Dadak