Merkez Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi'nde trafik polisleri, alkollü sürücüleri tespit etmek amacıyla uygulama noktası kurdu. Denetim sırasında bir sürücü, polisin defalarca yaptığı 'dur' ihtarına uymayıp geri vitese takarak kaçmaya çalıştı. Polisin bu duruma müdahale etmek için havaya uyarı ateşi açması da sürücüyü durdurmaya yetmedi.

‘Dur’ ikazına R vites!

Türkiye’de çeşitli bölgelerde deprem oldu! Türkiye’de çeşitli bölgelerde deprem oldu!

Ters Yönde Kaçış ve Lastiği Patlayan Sürücü

Polisin uyarılarına aldırış etmeyen sürücü, lastiği patlamasına rağmen kaçmaya devam etti. Ön tarafta da trafik ekiplerini gören sürücü, bu kez ters yöne girip geri manevra yaparak kaçmak istedi. Polisin defalarca yaptığı ‘dur’ ikazlarına rağmen ilerleyen sürücü, havaya açılan uyarı ateşine de aldırış etmedi. Son çare olarak lastiğe kontrollü şekilde ateş eden polis, ters yönde kaçan şüphelinin peşine düştü.

Araç Trafikten Men Edildi

Yakın çevredeki bir ara sokakta aracı park halinde bulan ekipler, sürücünün yaya olarak kaçtığını tespit etti. Ters yönde ilerleyip kaçarken defalarca drift atan sürücüye yaklaşık 100 bin lira idari ceza uygulanırken, araç ise trafikten men edildi. O anlar kameraya anbean yansıdı.

‘Dur’ ikazına R vites!

Sürücünün İddiası Herkesi Şaşırttı

Bir süre sonra polis ekiplerine kendisi teslim olan 24 yaşındaki A.O. isimli sürücü, kaçış nedenini açıkladı. Sürücü, "Yanımda kız arkadaşım vardı. Panik yapmasından dolayı kaçtım" dedi. Bu iddia, polis ekiplerini ve olayı duyanları şaşkına çevirdi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ