Tarım İl Müdürlüğü işlenmeyen araziler için çalışma başlattı! Tarım İl Müdürlüğü işlenmeyen araziler için çalışma başlattı!

Bu yeni atölye, Afyonkarahisar’da engelli araç sahiplerinin bakım ve onarım ihtiyaçlarını karşılamada büyük bir adım olarak değerlendiriliyor.

FARUK ÖZKARA’NIN AÇIKLAMALARI

Faruk Özkara, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Geçtiğimiz aylarda, Afyonkarahisar Valiliği himayesinde düzenlenen İl İstihdam Kurulu toplantısında, Afyonkarahisar’da akülü araç kullanan bireylerin bakım, tamir ve onarım konusunda yaşadığı zorlukları yetkililere iletmiştik. Bu talepten kısa bir süre sonra, ilimizde bir ilk olarak hizmete sunulan ‘Engelli Araçları Tamir ve Bakım Atölyesi’, Şehit Yunus Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde açıldı. Bu önemli hizmeti bizlere kazandıran başta Afyonkarahisar Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na, açılış törenine katılarak desteklerini gösteren Milletvekilimiz Av. İbrahim Yurdunuseven’e, açılışa katılan Belediye Başkan Yardımcısı Eylem Ayar’a, sürecin her aşamasını büyük bir özveri ile yürüten İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetçi’ye, atölyemizin imkanlarını sağlayan ATSO Başkanımız Hüsnü Serteser’e, ESOB Başkanı Cengiz Üstün’e ve okul müdürümüz ile birlikte atölyede görev alacak öğretmenlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

6F957C9F 1C36 4805 Aefe 35853Ffea9E8

ATÖLYENİN ÖNEMİ VE KATKILAR

Afyonkarahisar’da bir ilki gerçekleştiren bu adım, birçok vilayet için de örnek teşkil edeceği belirtildi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ