Televizyon dünyasının sevilen isimleri Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul, Kalpazan dizisiyle yeniden bir araya geliyor. Daha önce "Fazilet Hanımın Kızları" ve "Teşkilat" dizilerinde başrolü paylaşan ikili, bu kez Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Ece Seçkin’den Eşine Doğum Günü Hediyesi: Son Model Araba! Ece Seçkin’den Eşine Doğum Günü Hediyesi: Son Model Araba!

Deniz Baysal Ve Caglar Ertugrul 3 Kez Partner 17471189 4232 M

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Saner Ayar'ın yapımcılığını üstlendiği ve Mehmet Ada Öztekin'in yönetmen koltuğunda oturduğu "Kalpazan" dizisi, yeni sezonda Show TV'de yayınlanacak. Adem isimli saf ve temiz bir memurun sahte para basan bir kalpazana dönüşüm hikayesini anlatan dizi, etkileyici bir senaryoya sahip.

Deniz Baysal Ve Caglar Ertugrul 3 Kez Partner 17471189 1394 Amp

Kartal ve Ayşe Rolleri

Dizinin başrollerinden Kartal karakterini Çağlar Ertuğrul canlandıracak. Kartal'ın hikayesi, dizinin merkezindeki Adem'in zıttı bir karakter olarak dikkat çekiyor. Ayşe rolünde ise güzel oyuncu Deniz Baysal yer alacak. İkilinin yollarının kesiştiği anlar, izleyiciler için heyecan verici sahneler vaat ediyor.

Dizinin baş karakteri Adem için ünlü aktör Timuçin Esen ile görüşmeler sürerken, Adem'in eşi Canan karakteri için Burçin Terzioğlu ile de anlaşma sağlanmaya çalışılıyor. Senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı ve Türküler Özgül'ün yazdığı "Kalpazan" dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çekiyor.

Yeni sezonda izleyicilerin karşısına çıkacak olan Kalpazan, merakla beklenen projeler arasında yer alıyor. Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul'un üçüncü ortaklığı, dizinin heyecanını artıran unsurlardan biri olarak öne çıkıyor.

Deniz Baysal Ve Caglar Ertugrul 3 Kez Partner 17471189 9405 M

Deniz Baysal Ve Caglar Ertugrul 3 Kez Partner 17471189 1506 M

Kaynak: FATMA SEDA CAN