Emirdağ’da Cafer Kızılırmak Camii ve Külliyesi İçin Protokol İmzalandı! Emirdağ’da Cafer Kızılırmak Camii ve Külliyesi İçin Protokol İmzalandı!

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir koordinasyon toplantısı düzenlendi. Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, ilgili kurumların amirlerinin katılımıyla, 15 Temmuz anma törenleri ve düzenlenecek etkinliklerin detayları görüşüldü.

449748391 893242012846524 777753587446555833 N

Toplantıya Emirdağ Kaymakamlığı'nda ev sahipliği yapıldı ve burada, olayın anma programının yanı sıra yapılacak çeşitli etkinliklerin koordinasyonu üzerinde fikir alışverişi yapıldı. 15 Temmuz'un yıldönümünde gerçekleştirilecek etkinliklerin huzurlu ve güvenli bir ortamda yapılabilmesi için alınacak tedbirlerin ve güvenlik önlemlerinin de değerlendirildiği belirtildi.

Kaymakam Bilici, toplantıda verdiği talimatlarla bütün kurumların söz konusu özel günü vatandaşların güven içinde geçirebilmesi ve her türlü olumsuz duruma karşı hazırlıklı olunması gerektiğinin altını çizdi. Ayrıca, trafik ve asayiş konularında oluşabilecek potansiyel risklerin önceden tespit edilerek önlenmesi üzerinde önemle durdu.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN