Eski muhtar Osman Ödemiş'in döneminde yapılan çalışmalara atıfta bulunarak yeni muhtar hakkında ciddi iddialarda bulunan Zafer Tosun, köydeki durumun giderek kötüleştiğini belirtti.

AFYON ANDA EKİBİ KARAHİSAR KALESİ KOŞUSUNDA TAM NOT ALDI AFYON ANDA EKİBİ KARAHİSAR KALESİ KOŞUSUNDA TAM NOT ALDI

DAMLALI DEDE MAĞARALARI MESİRE ALANI SORUNLARI

Tosun, yeni muhtarın Damlalı Dede Mağaraları mesire alanını talan ettiğini ve bu bölgenin fuhuş yuvasına dönüştüğünü iddia etti. Tosun, "Damlalı Dede mesire alanında hiç çevre düzenlemesi yok. Spreyle yazılar yazılı. Kendi devletimiz malı olan bu yer, Maliye ve Hazine Bakanlığı'na ait. Eski muhtar Osman Ödemiş'in yaptığı bakım ve temizlik çalışmaları, şu anki muhtar tarafından yapılmıyor" dedi.

YENİ MUHTARA AĞIR SUÇLAMALAR

Zafer Tosun, yeni muhtarın köyde bazı vatandaşlara karşı hakaret, taciz ve tahrikte bulunduğunu da öne sürdü. Tosun, "Yeni muhtar sadece seçim malzemesi olarak hizmet veriyor" diyerek köydeki hizmetlerin yetersiz olduğunu vurguladı. Tosun, ayrıca yeni muhtarın köydeki sorunlarla ilgilenmediğini ve köy halkının taleplerini görmezden geldiğini iddia etti.

KÖY HALKININ TEPKİSİ

Tosun, Damlalı Dede mesire alanı ile ilgili şikayetlerini dile getirirken, "Aşıklar oraya yazı yazıyor. Resmen orası kaderine terk edilmiş şekilde bırakıldı. Ben artık diyecek bir şey bilmiyorum. Her iki tarafın da hali berbat. Muhtar benimle uğraşacağına bunlarla vakit geçirse çok güzel olacak. Diyecek bir şeyim yok" dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER / ODAK HABER MERKEZİ