Türk sinema tarihinin en uzun soluklu serilerinden biri olan Çakallarla Dans 7'nin çekimleri tamamlandı. İstanbul ve İzmir'de gerçekleştirilen çekimlerden kareler, yapımcılar tarafından yayınlandı. Film, Aralık ayında izleyicilerle buluşacak.

Cakallarla 7 Nin Cekimleri Tamamlandi Ik Kareler 17556712 2169 Amp

Yeni Maceralarla Dolu Bir Senaryo

Çakallarla Dans serisinin 7. filminde, 'Çakallar' ekibi İzmir'de yeni bir maceraya atılıyor. Bu kez dünya çapında bir güzellik yarışmasının organizasyonunu üstlenen ekip, hem aksiyon hem de kahkaha dolu anlar yaşayacak. Filmin senaryosu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi imzasını taşıyor.

CHP Genel Başkanı Özel: Erdoğan kendine güveniyorsa erken seçime hazırız! CHP Genel Başkanı Özel: Erdoğan kendine güveniyorsa erken seçime hazırız!

Sürpriz İsimlerle Güçlenen Kadro

Filmde yer alan oyuncu kadrosu ise oldukça geniş ve güçlü. Şevket Çoruh, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu, Diren Polatoğulları, Rojda Demirer, Doğukan Polat, Ege Kökenli, Hakan Bilgin ve Ceyhun Yılmaz gibi isimler bu projede bir araya geliyor. Ayrıca, ekibe sürpriz üyeler de katılacak.

6 Aralık'ta Vizyona Girecek

Yapımcılığını SugarWorkz-TAFF Pictures'ın üstlendiği Çakallarla Dans 7, 6 Aralık'ta vizyona girecek. Sinemaseverlerin merakla beklediği film, önceki filmler gibi gişe rekorları kırmaya aday.

Setten Kareler Yayınlandı

Filmin çekimleri sırasında çekilen kareler, izleyicilere heyecan verici ipuçları sunuyor. Hem İstanbul'un hem de İzmir'in çeşitli mekanlarında yapılan çekimlerden paylaşılan görüntüler, film hakkında ipuçları veriyor.

Çakallarla Dans 7, komedi ve aksiyonu bir arada sunarak izleyicilere keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor. 6 Aralık'ta sinemalarda yerini alacak film, serinin hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Kaynak: FATMA SEDA CAN