Ülkemizin tarımsal ürün ihracatını daha ileri seviyelere getirmek en büyük amacımız! Ülkemizin tarımsal ürün ihracatını daha ileri seviyelere getirmek en büyük amacımız!

Hafta Sonu Yağmur Bekleniyor mu?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamalara göre, hafta sonu Türkiye'nin bazı bölgelerinde sağlıklınak ve gök yağışları yaşanıyor. Marmara'nın kuzeyi, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinde yağmur etkili olacak. Özellikle İstanbul'un Avrupa yakasında kuvvetli yağış bekleniyor.

Ankara Hava Durumu

Ankara'da 21 Eylül Cumartesi günü sağanak yağmur bekleniyor ve sıcaklık 24 derece olacak. Pazar günü ise hava parçalı bulutlu ve sıcaklık 21 düzeyinde düşecek. günü ise bulutlu bir hava hakimi Pazartesi günü, Salı günü güneşli hava geri dönecek.

İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da hafta sonu yağışlı olacak. Cumartesi günü Sağnak yağışın iklimi ve sıcaklığı 24 derece olacak. Pazar günü ise yağış sona erecek, güneşli bir hava bekleniyor ve sıcaklık 26 olacak. önümüzdeki hafta ise sıcaklık 27 miktarına kadar yükselecek.

İzmir Hava Durumu

İzmir'de hafta sonu güneşli geçecek. Cumartesi ve Pazar günü hava açık olacak ve sıcaklık 29 derece civarında seyredecek. İzmir'de yağmur beklenmiyor, hava hafta boyunca güneşli kalacak.

Meteorolojiden Uyarılar

Meteoroloji, Doğu Karadeniz kıyılarında ve İstanbul'un Avrupa yakasında kuvvetli yağışlar konusunda uyarılarda bulundu. Vatandaşların sel, su baskını ve ani fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmalarının gerektiği belirtildi.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN