Kulüpten yapılan açıklamada antrenman detayları paylaşıldı. Çalışma, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan idman, ardından 5'e 2 top kapmayla devam etti. Antrenman, taktiksel çift kale maçla sona erdi.

Siyah-beyazlı takımın antrenmanını kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi de takip etti. Çebi, daha sonra teknik direktör Rıza Çalımbay ile bir araya geldi, onunla sohbet etti ve başarılar diledi. Yeni teknik direktörün Beşiktaş camiasına şans getirmesini temenni eden Çebi, bu konuda olumlu düşüncelerini paylaştı.

Ahmet Nur Çebi, "Maalesef şansın yanımızda olmadığı, seçim atmosferi ve olumsuzlukların oyuncularımızı etkilediği bir dönemde, hiçbir koşul öne sürmeden, bu tür konuları takdirimize bırakan hocamıza başarılar diliyor, gelişinin camiamıza şans getirmesini temenni ediyorum. İlk antrenmanında hocamızın yanında olmak istedim. Son güne kadar destek olacağımı kendisine ilettim. Başarıya ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde hocamızın birlik ve beraberliğe katkı vereceğinden şüphem yok. Camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi'nde perde açılıyor! UEFA Avrupa Ligi'nde perde açılıyor!

Bu arada yarın oynanacak olan maç saat 16.00'da Tüpraş Stadı'nda gerçekleşecek.AA

Editör: Cemile Kaytan